در راستای بررسی  ظرفیت های شهرستان دهلران در زمینه ارئه خدمات به زائرین اربعین امروز بازدید از کارخانه یخ دهلران بازدید شد.

به گزارش باور ما به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه دهلران؛ محمد سبحان حسنی  به اتفاق دکتر صادقی فرماندار ویژه دهلران و معاون سیاسی فرماندار ویژه دهلران، حسن پور مدیرکل امنیتی استانداری، فرماندهان نظامی و انتظامی و ملکی رئیس شورای شهر دهلران با حجت الاسلام موسوی امام جمعه دهلران دیدار و گفتگو کردند.
در این نشست مسائل و مشکلات شهرستان دهلران در حوزه اربعین حسینی علیه السلام، پذیرایی و خدمت به زوار امام حسین(ع) مورد بررسی و پیگیری لازم قرار گرفت.
معاون سیاسی استاندار ایلام در ادامه از کارخانه یخ دهلران بازدید و  گفت: در راستای بررسی  ظرفیت های شهرستان دهلران در زمینه ارئه خدمات به زائرین اربعین امروز بازدید از کارخانه یخ دهلران بازدید شد.


وی با اشاره به ظرفیت تولید روزانه یک هزار و ۲۰۰ قالب یخ در این کارخانه افزود: با توجه به میزان مصرف زائران در عبور از شهرستان طبق برآورد سال های گذشته این میزان تولید اگر صرفا در اختیاز زائران باشد کفایت می کند ولی با توجه  به مصارف دیگر این  ظرفیت و میزان تولید جوابگوی ایام اربعین نخواهد بود.
معاون سیاسی استاندار ایلام  از آمادگی متولیان کارخانه یخ دهلران برای افزایش تولید در ایام اربعین خبرداد و افزود: طرح خود را باید برای افزایش تولید و بررسی و بهره گیری از تسهیلات ارائه دهند.
وی اظهار کرد: بدتبال این هستیم که شهرهایی که در مسیر زائران هستند به لحاظ نیازمندی هایی که دارند پیش از رسیدن ایام اربعین ظرفیت سازی لازم انجام گیرد که در ایام اربعین  نیاز به ارائه خدمات از جاهای دیگر  و مرکز استان به این شهرستان ها نباشد.
حسنی گفت: بحث سرخانه و اماکنی برای ذخیره سازی آب معدنی و اسکان زائرین از دیگر موضوعاتی است که در شهرستان های مسیر تردد زائران در دستور ساماندهی قرار داده ایم و نیازمندی ها را بررسی و احصا و در جهت تامین این نیازمندی ها تا جایی که ممکن است تا قبل از اربعین این اقدامات را انجام دهیم.
وی افزود: سال گذشته آب معدنی از محل کارخانه بارگیری و به شهرستان مهران منتقل می شد و از آنجا به شهرستانهای محل تردد زوار توزیع می شد که  با توجه به حجم کارهای اربعین این کار وقت گیر و زمان بر بود.
وی یادآور شد: امسال بر اساس آماری که از سال گذشته در خصوص نیازمندی شهرستانهای محل تردد زوار در خصوص آب معدنی داریم از محل کارخانه به همان شهرستان مستقیم آب معدنی منتقل می شود تا  بحث حمل و نقل دوباره از مهران به شهرستان ها را نداشته باشیم.
معاون سیاسیی استاندار ایلام گفت: شهرستانهایی که سردخانه داشته باشند از ظرفیت همان سرد خانه برای خنک کردن آب معدنی استفاده می شود و در صورت نداشتن سردخانه از یخ برای خنک کردن استفاده می شود.
وی گفت: در بحث اسکان در مساجد، حسینه ها، نمازخانه ها و سالن های ورزشی و جاهایی که از قبل پیش بینی شده است  هم نیاز به وسایل خنک کننده داریم که تدابیر لازم در دستور کار است ضمن اینکه بحث افزایش سرویس های بهداشتی نیز در دستور کار می باشد.