به منظور احترام به مشترکینی که تمایل دارند همچنان به روش قدیمی و استفاده از صندوق‌های خانگی صدقات خود را پرداخت کنند، صندوق‌های سنتی نیز فعلاً در دسترس هستند.

به گزارش باور ما به نقل از مهر؛ رضا طاهری بیان کرد: کد «کیو آر» به دلیل سهولت در پرداخت، حذف پول فیزیکی، اطمینان از واریز به حساب امداد و تسریع در ارائه خدمت به نیازمندان جایگزین مناسبی برای صندوق‌های صدقات خانگی است.

وی با عنوان اینکه شرایط و ابزارهای لازم برای استفاده از این کد در پرداخت صدقه در استان ایلام آغاز شده است گفت: برنامه ریزی لازم صورت گرفته که ۵۷ هزار مشترک صندوق‌های صدقات خانگی موجود را با روش‌های نوین جایگزین کنیم.

این مسئول با عنوان اینکه یکی از دلایل این اقدام جلوگیری از انتقال ویروس کرونا از طریق پول‌های کاغذی و سهولت در پرداخت صدقات و دریافت کمک‌های مردمی انجام شده است، افزود: در این راستا خیرین می‌توانند مبلغ مورد نظر خود را با اسکن کد «کیو آر» به حساب کمیته امداد واریز کنند.

وی اضافه کرد: به منظور احترام به مشترکینی که تمایل دارند همچنان به روش قدیمی و استفاده از صندوق‌های خانگی صدقات خود را پرداخت کنند، صندوق‌های سنتی نیز فعلاً در دسترس هستند.

طاهری بیان کرد: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان سال جاری بیش از ۷۰ درصد مشترکین فعلی به روش «کیو آر» امکان پرداخت صدقه به روش نوین را داشته باشند ضمن اینکه در نظر داریم حدود ۶۰ هزار مشترک جدید را ثبت نام کنیم.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با بیان اینکه امسال تاکنون حدود ۳۵ میلیارد ریال صدقه پرداخت کرده‌اند، گفت: این صدقات صرف کمک به ساخت و خرید مسکن، کمک هزینه اجاره مسکن، کمک هزینه درمان، کمک به تامین وسایل بهداشتی برای سالمندان و بیماران بستری در منزل، تامین وسایل کمک آموزشی برای دانش آموزان و کمک‌های معیشتی شده است